Още изображения

Опушващ прах COOK IN WOOD – дъб от уиски бъчви – 1 кг

лв.20.00 Price:
Каталожен номер: BMGD001.19
20.00 лв. Цена:




Бърза поръчка


    • Съгласявам се с общите условия


Ако желаете да получавате индивидуални предложения и отстъпки, то моля регистрирайте се
При поръчка на повече от 1 артикул, моля използвайте кошницата!
При бърза поръчка, не можете да използвате промо код, ако имате такъв!


Описание и характеристики на продукта

Опушващ прах COOK IN WOOD – дъб от уиски бъчви – 1 кг

Добавете дълбочина и елегантен уиски аромат към всяко ястие с COOK IN WOOD опушващ прах от дъбови уиски бъчви. Създаден от дъбови дъги, използвани за отлежаване на премиум уиски като Macallan, Glenfiddich и Ardbeg, този фино смлян прах (1–2 мм) е идеален за горещо и студено опушване върху газови, въгленови, електрически грилове и пушилни.

Характеристики на продукта

  • Разфасовка: 1 кг
  • Размер на частиците: 1 – 2 мм
  • Материал: Дъбови дъги от уиски бъчви
  • Аромат: Плътен, дървесен, с отчетливи уиски нотки
  • Приложение: Газови, въгленови, електрически грилове и пушилни
  • Подходящ за: Говеждо, свинско, пилешко, риба, сирена, сурово-сушени меса
  • Методи на опушване: Студено и горещо
  • Предлагани аромати: RED WINE, COGNAC, FINO, SHERRY, MUSCAT, BRANDY, ANDALUCIAN

Техники на опушване с COOK IN WOOD прах от уиски бъчви

Студено опушване: Извършва се при температура под 30°C и може да продължи от няколко часа до няколко дни. Използва се с генератор за студен дим и е подходящо за деликатни храни като риба, сирена и сушени меса, които не се нуждаят от допълнителна термична обработка.

Горещо опушване: Провежда се при температури между 50°C и 80°C и е подходящо за месо и риба, които се нуждаят от готвене или омекване. Най-добри резултати се постигат с пушилни с контролируем източник на топлина.

Защо да изберете COOK IN WOOD?

Този продукт е перфектен за ентусиасти и професионални готвачи, които ценят истинския вкус на дима. С уиски аромат, проникващ от всяка частица дъб, вие ще трансформирате обикновени ястия в гурме специалитети.