Още изображения

Опушващ прах COOK IN WOOD – дъб от бъчви от червено вино – 1 кг

лв.20.00 Price:
Каталожен номер: BMGD001.17
20.00 лв. Цена:




Бърза поръчка


    • Съгласявам се с общите условия


Ако желаете да получавате индивидуални предложения и отстъпки, то моля регистрирайте се
При поръчка на повече от 1 артикул, моля използвайте кошницата!
При бърза поръчка, не можете да използвате промо код, ако имате такъв!


Описание и характеристики на продукта

Опушващ прах COOK IN WOOD – дъб от бъчви от червено вино – 1 кг

Добавете изискан винен аромат към вашите ястия с COOK IN WOOD опушващ прах от дъбови бъчви от червено вино. Създаден от дъбови дъги, използвани за отлежаване на червени вина в Испания и Франция, този фино смлян прах (1–2 мм) е подходящ за газови, въгленови, електрически грилове и пушилни. Перфектен избор за говеждо, свинско, пиле и риба.

Характеристики на продукта

  • Разфасовка: 1 кг
  • Размер на частиците: 1 – 2 мм
  • Материал: Дъбови дъги от бъчви от червено вино
  • Аромат: Плътен, винен, с дървесни нотки
  • Приложение: Газови, въгленови, електрически грилове и пушилни
  • Подходящ за: Говеждо, свинско, пилешко, риба, сирена, сурово-сушени меса
  • Методи на опушване: Студено и горещо
  • Предлагани аромати: WHISKY, COGNAC, FINO, SHERRY, MUSCAT, BRANDY, ANDALUCIAN

Методи на опушване с COOK IN WOOD – дъб от червено вино

Студено опушване:

  • Температура под 30°C
  • Подходящо за: риба, сирена, сурово-сушени меса
  • Изисква генератор за студен дим
  • Времетраене: от няколко часа до няколко дни

Горещо опушване:

  • Температура: 50°C – 80°C
  • Подходящо за: месо и по-мазни риби
  • Използва се с пушилни с контролирана температура

Защо да изберете COOK IN WOOD?

Независимо дали сте любител на барбекюто или професионален готвач, този винен прах ще придаде на вашите ястия дълбочина, елегантност и характерен дим, вдъхновен от дъбовите бъчви за червено вино.