Още изображения

Дървени късове за опушване COOK IN WOOD – дъб от бъчви за коняк

лв.14.00 Price:
Каталожен номер: BQ0011.08
14.00 лв. Цена:




Бърза поръчка


    • Съгласявам се с общите условия


Ако желаете да получавате индивидуални предложения и отстъпки, то моля регистрирайте се
При поръчка на повече от 1 артикул, моля използвайте кошницата!
При бърза поръчка, не можете да използвате промо код, ако имате такъв!


Описание и характеристики на продукта

Дървени късове за опушване COOK IN WOOD – дъб от бъчви за коняк

Потопете се в богатия и елегантен свят на COOK IN WOOD дървени късове за опушване, създадени от дъбови дъги, използвани за отлежаване на прочут коняк като Hennessy, Martell и Courvoisier. След изпразване на бъчвите, дъгите остават наситени с интензивен аромат на коняк, който придава на храната неповторим вкус при опушване.

Характеристики на продукта

  • Тегло: 500 г
  • Размер на късовете: 3 – 5 см
  • Материал: Дъбови дъги от бъчви за коняк
  • Аромат: Дълбок, плътен с нюанси на отлежал коняк
  • Приложение: За въгленови барбекюта и пушилни
  • Препоръчани храни: Сирена, риба, морски дарове, пиле, патица, пуйка
  • Произход: Испания
  • Размери: 28 x 18 x 8 см
  • Предлагани аромати: WHISKY, RED WINE, FINO, SHERRY, MUSCAT, BRANDY, ANDALUCIAN

Как да използвате COOK IN WOOD дървени късове

  1. Накиснете късовете във вода за около 60 минути.
  2. Запалете въглени (препоръчително от марабу).
  3. Поставете мокрите късове директно върху жарта.
  4. След като започнат да димят, добавете храната върху грила.
  5. Затворете капака на барбекюто за по-интензивно опушване.

Благодарение на естествения аромат от дъба и коняка, храната се превръща в изтънчено кулинарно изживяване – дим с характер и вкус, който се помни.

Защо да изберете COOK IN WOOD?

Продуктът е създаден за хора, които ценят ароматната кухня на открито, както и за ресторанти, търсещи нови и оригинални вкусови акценти. Всеки къс дърво носи историята на отлежалия коняк – и я предава на вашата храна.