Още изображения

Чипс за опушване COOK IN WOOD – дъб от бъчви от червено вино

лв.20.00 Price:
Каталожен номер: BQ001,01
20.00 лв. Цена:




Бърза поръчка


    • Съгласявам се с общите условия


Ако желаете да получавате индивидуални предложения и отстъпки, то моля регистрирайте се
При поръчка на повече от 1 артикул, моля използвайте кошницата!
При бърза поръчка, не можете да използвате промо код, ако имате такъв!


Описание и характеристики на продукта

Чипс за опушване COOK IN WOOD – дъб от бъчви от червено вино

Преобразете всяко барбекю с дървените стърготини COOK IN WOOD от бъчви от червено вино, изработени от дъбови дъги, използвани за отлежаване на червено вино в Испания и Франция. Наситените винени аромати придават на месото дълбочина и елегантност, превръщайки всяко ястие в изискано кулинарно преживяване.

Характеристики на продукта

  • Тегло: 900 г
  • Материал: Дъбови дъги от бъчви от червено вино
  • Размер на чипса: 1 – 1.5 см
  • Аромат: Дълбок винен букет с дървесни нотки
  • Съвместимост: Газови, въгленови барбекюта и пушилни
  • Произход: Испания и Франция
  • Варианти бъчви: WHISKY, COGNAC, FINO, SHERRY, MUSCAT, BRANDY, ANDALUCIAN
  • Размери: 28 x 18 x 8 см

Как да използвате COOK IN WOOD чипсовете

  1. Накиснете стърготините във вода за около 30 минути.
  2. Подгответе грила с въглени (марабу препоръчително).
  3. Поставете чипсовете в метална кутия за опушване и я поставете върху жарта.
  4. След като се появи дим, добавете храната и затворете капака на грила.

Така ароматният дим от червено вино и дъб прониква дълбоко в месото – за несравним вкус и аромат.

Защо да изберете COOK IN WOOD?

Идеален избор за любители на гурме барбекю и професионални готвачи, които искат да предложат нещо уникално. Подходящи за червени меса, дивеч, свинско и риба – тези чипсове ще ви вдъхновят да създавате с вкус и въображение.