Преобразете всяко барбекю с дървените стърготини COOK IN WOOD от бъчви от червено вино, изработени от дъбови дъги, използвани за отлежаване на червено вино в Испания и Франция. Наситените винени аромати придават на месото дълбочина и елегантност, превръщайки всяко ястие в изискано кулинарно преживяване.
Характеристики на продукта
- Тегло: 900 г
- Материал: Дъбови дъги от бъчви от червено вино
- Размер на чипса: 1 – 1.5 см
- Аромат: Дълбок винен букет с дървесни нотки
- Съвместимост: Газови, въгленови барбекюта и пушилни
- Произход: Испания и Франция
- Варианти бъчви: WHISKY, COGNAC, FINO, SHERRY, MUSCAT, BRANDY, ANDALUCIAN
- Размери: 28 x 18 x 8 см
Как да използвате COOK IN WOOD чипсовете
- Накиснете стърготините във вода за около 30 минути.
- Подгответе грила с въглени (марабу препоръчително).
- Поставете чипсовете в метална кутия за опушване и я поставете върху жарта.
- След като се появи дим, добавете храната и затворете капака на грила.
Така ароматният дим от червено вино и дъб прониква дълбоко в месото – за несравним вкус и аромат.
Защо да изберете COOK IN WOOD?
Идеален избор за любители на гурме барбекю и професионални готвачи, които искат да предложат нещо уникално. Подходящи за червени меса, дивеч, свинско и риба – тези чипсове ще ви вдъхновят да създавате с вкус и въображение.